Els “Reis de Rècord” del Projecte FER regalen esport als xiquets valencians

La Fundació Trinidad Alfonso llança hui la felicitació nadalenca del Projecte FER. Igual que en anys anteriors, l’acció té una finalitat solidària. En esta ocasió, acostar l’esport als col·lectius més desfavorits i ajudar-los. A més, el missatge nadalenc d’enguany és especialment important a causa de l’impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 sobre alguns sectors. Per això, el Projecte FER ha seleccionat uns “Reis de Rècord” molt especials i els ha encomanat com a missió que cap xiquet ni xiqueta es queden sense esport per Nadal.

Els “Reis de Rècord” FER han sigut els atletes Luis Salort i Fátima Diame, i la nadadora paralímpica Eva Coronado. Els tres han participat en un divertit repte, capitanejat pel ReFERent César Sempere. El desafiament es va dur a terme en la botiga Intersport del Centre Comercial del Parc Ademuz i es tractava de recopilar la major quantitat de productes esportius possibles durant un minut i mig.

En esta minicompetició no hi havia ni vencedors, ni derrotats, ni medalles ni podis. Tots guanyaven, ja que el més important era aconseguir una gran varietat d’articles per a donar a la Fundació Asindown i a la Fundació Iniciativa Social Educació i Família, dos entitats benèfiques dedicades a ajudar els xiquets i jóvens valencians més desfavorits.