Estefania Almela: Espere pujar-me al podi a l’Open Internacional de París”

Pregunta: Conta’ns com et trobes a nivell físic en este moment de la temporada.

Resposta: Ara un poc millor després del tractament al que em vaig sometre a Barcelona als bessons. He notat molta diferència de la primera competició regional de fa algunes setmanes a la de l’últim cap de setmana. 

P: Quin objectiu et marques esta temporada que acaba de començar?

R: Guanyar el Campionat d’Espanya sénior 2015 i anar al Mundial. 

P: El passat cap de setmana vas aconseguir la medalla de plata al Campionat de la Comunitat Valenciana. Esperaves este resultat?

R: No, estic molt decepcionada. He estat tres anys guanyant este campionat i he vist com m’han furtat el que sempre ha sigut meu i per una errada quan faltaven sis segons per al final. No sent que m’hagen guanyat, sinó que he perdut perqué pensava que evitant els colps ja estava guanyat. 

P: I ara a París a disputar l’Open Internacional, fins on esperes arribar?

R: Jo vaig a anar a per totes. Espere ser superior als meus rivals i optar almenys al podi i així poder entrar al rànquing olímpic i optar a que la selecció em cride. 

P: Darrere d’estos resultats, esforç i treball diari,està l’ajuda de Projecte FER. ¿Qué suposa per a tu ser esportista del Projecte FER?

R: Molt, ara mateix és la principal ajuda que tinc. Eixa ajuda ens permet eixir a Campionats internacionals i és un gran recolçament per a abastar els nostres somnis. 

P: Quin missatge donaries als esportistes de la Comunitat Valenciana per a que es presenten a Projecte FER 2015?

R: Poden obtenir una ajuda molt important que els va a permetre crèixer com esportistes, i a més Projecte FER t’ajuda a abastar els teus somnis i fer-te més visible.