Estefania Juan parla obertament al seu marit de la seua gran passió: l’halterofília

“Tan sols entén la meua follia qui comparteix la meua passió”. Esta frase explica a la perfecció la passió que sent Estefania Juan per l’halterofília. Este esport per a ella ho és tot. Es va introduir en ell per tradició familiar, ja que el seu germà el practicava i després de la insistència del seu germà i de l’entrenador d’este va decidir provar i es va enganxar tant que s’ha convertit en el seu estil de vida.

Una forma de vida de la qual parla obertament en el nou capítol d’Entrevistes FER.-Crec en tu junt al seu marit. “L’halterofília és una cosa que duc dins de mi. Crec que mai vaig a poder deixar-la, ja que d’alguna forma sempre vaig a estar vinculada a este esport”, assegura la haltera FER.

Un camí en el que sempre comptarà amb el suport del seu marit que és una de les persones que millor entén i comparteix la seua passió per l’halterofília. “Va ser una experiència bonica que l’entrevista me la fera el meu marit i no un periodista. Em vaig sentir com a casa. Tindre el seu suport per a mi és molt important. A vegades és complicat tindre a algú que puga entendre que eres esportista les 24 hores i que cal anar a entrenar, a competicions o concentracions. Però ell sempre ha estat al meu costat i sense el seu recolçament seria molt complicat seguir entrenant a l’alt nivell”.

I al seu costat continuarà disfrutant dels bons moments que estan per arribar, ja que, encara que l’esportista FER ha aconseguit grans èxits en la seua carrera esportiva, comenta que el millor encara està per arribar. Quan nomena eixes paraules sense voler se l’il.lumina el rostre i encara que no ho diu pensa en Rio 2016. Tocar les estreles del cel olímpic és la seua gran meta i per la qual s’esforça tan dur a diari.

“El més important sempre està per vindre perquè si ja has fet el més important et quedes sense metes”. Ara mateix l’objectiu és anar als Jocs Olímpics. Però si ho aconseguisc em plantejaré nous reptes perquè sempre hi ha algo més pel que lluitar”. Estes sinceres paraules són la millor radiografia de l’Estefania Juan actual, una esportista que sap perfectament el que és caure i tornar-se a alçar per a continuar lluitant per a poder abastar grans somnis com estar el pròxim estiu a Rio.