Fernando Ramos, Marcos Ruiz i Carlos Sánchez ja tenen el passaport per al Campionat del Món

Fernando Ramos, Carlos Sánchez i Marcos Ruiz han aconseguit la marca mínima per a disputar el Campionat del Món. Hores després, encara no es creuen que vagen a competir a un event tan important. 

Què va ser el primer que vas pensar al vore que havies aconseguit la marca per a anar al Campionat del Món?

Fernando Ramos: Quan vaig veure el 7,57 em vaig relaxar i vaig pensar que ho havia aconseguit. Encara no m’ho crec. Va ser un día molt important. 

Marcos Ruiz: Vaig aconseguir la marca al segon bot i la veritat, no m’ho esperava fer-ho tan prompte. Encara que al final tot va acabar amb un sabor agredolç perquè vaig haver de retirar-me per una lesió muscular. Espere que no siga gens greu. 

Carlos Sánchez: Molta alegria, encara que puc dir que d’alguna manera m’ho esperava. La marca mínima estava al meu alcanç malgrat això, no lleva el fet de què fóra complicat aconseguir-la. 

Com afrontas estes dos setmanes prèvies al Campionat del Món?

FR: Amb molta emoció i motivació, ja que és una alegria el haver pogut aconseguit la mínima. Espere que passen estes setmanes ràpidament i arribar prompte allí. 

MR: Amb molta il-lusió però impacient del resultat de les proves mèdiques que em van fer al acabar el campionat. 

CS: He de prende-m’ho amb calma i preparar-me més mentalment que físicament. El meu objectiu ja està complit i ara vull anar allí a gaudir, a donar-me a conéixer i arribar com mes lluny possible. 

Quin objectiu et maques al Campionat del Món?

FR: El principal objectiu és arribar a la final i després el que arribe serà un regal. Espere acabar el quint o sext. Em veig amb capacitat d’aconseguir-ho.

MR: El meu objectiu és estar a la final, anar a per l’excelència i donar-ho tot per a arribar a ella. 

CS: La meua meta principal és gaudir de l’ambient i de la competició. Espere poder finalitzar al top 15. El que tinc clar és que ho donaré tot i a partir d’ahí, el que sorgisca. Igual em duc una sorpresa.