Grans resultats per als esportistes FER al Campionat d’Espanaya de clubs a Pontevedra

El taekwondo ha sigut el principal protagonista del projecte FER durant este primer cap de setmana de desembre. La ciutat de Pontevedra ha acollit el Campionat d’Espanya per clubs, que ha deparat brillants resultats per als nostres esportistes. Especialment en la categoría femenina, amb sengles ors per a les joves i prometedores Blanca Palmer i Tamara Miquel. Les dos esportistes tanquen un any memorable en el qual destaquen amb llum pròpia els bronzes abastats en el Campionat del Món Júnior.
En esta mateixa competició celebrada a Galícia, Estefania Almela va aconseguir una meritòria medalla d’argent després d’imposar-se en les rondes prèvies a rivals molt qualificades, mentre que l’il.licità Rubén Martínez no va poder assolir l’objectiu de l’or i va haver de conformar-se amb el segon esglaó del podi.
 
Pitjor sort ha tingut Sebastià Mora. El castellonenc tampoc no s’ha retrobat amb la seua millor versió durant la prova de la Copa del Món de ciclisme en pista celebrada en Londres. L’esportista FER només va poder ser quinzé en la modalitat d’òmnium i dinové en la disciplina de persecució per equips, dos resultats que queden lluny del seu desig: acabar entre els 8 primers en totes dos especialitats per a sumar punts de cara als Jocs Olímpics de Rio 2016
 
L’esportista FER que encara està competint (hui es disputa l’última jornada) és la regatista alacantina Paula Lissorgues, que està participant en el Campionat d’Espanya de vela categoría sub’16. Paula, que aspira a proclamar-se campiona tal i com ens reconeixia fa pocs dies, manté intactes les seues opcions: a falta de la regata de hui, ocupa la segona posició.
 
Per últim, la judoka Laura Gómez ha posat punt i final a la seua gira asiática amb la seua presència en el Grand Slam de Tòquio, on va caure en segona ronda, pero on va sumar punts per a la carrera olímpica cap a Rio de Janeiro.
D’altra banda, Lola Riera anotava un dels gols de la victòria del seu equip, el SPV Complutense de Madrid, que va guanyar 0-2 en la pista de l’Universitat de Sevilla en una nova jornada de la lliga femenina d’hoquei herba.