Homenatge als esportistes FER presents en els Jocs de Rio

Una àmplia delegació d’esportistes del Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes) que fa unes setmanes van participar en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio rebrà esta vesprada un calorós i mereixcut homenatge al Pavelló de la Font de Sant Lluís. Abans del partit de l’Eurocup entre el València Basket i el Ratiopharm Ulm alemany, Juan Roig, president de la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora del Projecte FER, mantindrà una cordial trobada amb els esportistes, als quals felicitarà per la seua presència en els Jocs de Rio i els animarà a que seguixquen passejant el nom de la Comunitat Valenciana per tot Espanya i el món.

Posteriorment, a la conclusió del primer quart del partit, els representants del Projecte FER compareixeran a la pista de la Fonteta i rebran un afectuós reconeixement per part dels espectadors. Alhora, el videomarcador del pavelló projectarà imatges d’alguns dels grans èxits aconseguits pels esportistes FER a Rio, com la plata de les gimnastes Alejandra Quereda i Elena López en els Jocs Olímpics, o l’or de l’atleta Kim López, i els bronzes de David Casinos i la nadadora Ariadna Edo en els Jocs Paralímpics. A banda dels medallistes, estaran presents en este acte de reconeixement la pràctica totalitat dels 30 atletes FER que van competir a Rio.

Tal i com el President de la Fundació Trinidad Alfonso va anunciar durant la presentació del Projecte FER 2016, celebrada el passat mes d’abril, els esportistes que hagen aconseguit brillants resultats en els Jocs de Rio rebran un premi econòmic adicional a la pròpia beca. En concret, 18.000 euros per a la medalla d’or, 12.000 euros per a la medalla de plata, 10.000 per al bronze i 5.000 per al diploma olímpic.