José Luis Giera, a un pas de la final del Mundial del Japó

No sense patiment, la selecció espanyola afronta este diumenge la semifinal del Mundial de futbol sala adaptat que està jugant-se en Tòquio. El combinat nacional, del que forma part l’esportista FER José Luis Giera, ha arribat a l’última estació prèvia a la gran final després de rendibilitzar al màxim la ruleta rusa de la tanda de penals. Amb este cara o creu va superar Corea per a arribar als quarts, i hores més tard, també amb llançament de penals, eliminava Paraguai per a plantar-se en semifinals.

Este recorregut tan sinuós no minva les expectatives de José Luis Giera, que conserva intacta l’ambició i manté que l’objectiu d’Espanya és “guanyar el Campionat del Mon”. I tot a pesar d’haver marcat un únic gol en els quatre partits disputats fins la data i, per tant, haver mostrat una evident sequera anotadora davant la porteria rival. “Encara que estem tenint problemes per a fer gols, seguim sent un bloc fort i conjuntat”, assenyala l’esportista FER

José Luis Giera destaca la força mental que ha exhibit la selecció, aspecte clau per a neutralitzar el nivell oferit fins ara i que ha sigut inferior a l’esperat. Per això, l’internacional alacantí i esportista FER es queda amb la capacitat mostrada per Espanya per a “evitar el precipici en diverses ocasions i reaccionar quan més difícil era la situació”

Recordem que la selecció espanyola defensa la condició de subcampiona mundial aconseguida en el Campionat de 2010, torneig que va jugar-se a Anglaterra.