José Luis Giera: “Esperem poder repetir la final de l’any passat”

Esta setmana arranquen per a José Luis Giera els Playoff de la lliga de futbol sala, on somia amb repetir la final de l’any passat davant el Tarragona. 

“L’objectiu és fer un bon paper. Estic convençut de que anem a donar-ho tot i a lluitar per a poder repetir la final de l’any passat. Encara que sabem que és complicat perqué hi ha rivals amb molt de nivell”. 

L’ànim de l’equip és optimista, sobretot després del tercer lloc que han aconseguit a la lliga regular, una plaça que no ocupaven des de fa molts anys. Ara, com diu l’esportista FER esperen poder rematar la feina amb un bon resultat als Playoff. 

Un resultat que José Luis Giera somia que es convertisca en forma de títol. “Sempre he dit que he guanyat coses amb la selecció però que el meu somni és guanyar un títol amb el ONCE Alacant. L’any pasat arribàrem per primera volta a una final i no vam poder guanyar el títol. Però va ser una sensació emocionant i espere que enguany puga tornar-la a viure”. 

Rivals com el Madrid, el Màlaga o el Tarragona intentaran evitar que arriben a alçar el títol. Però del que no dubta José Luis Giera és de la unió, força i sacrifici que va a posar tot l’equip. “Anem a remar tots junts per arribar com més lluny possible”.