Julia Figueroa: “Quan comence el cicle olímpic aniré a per totes”

Julia Figueroa ja està a València lluint la seua medalla d’or que ha guanyat este cap de setmana a l’open de Casablanca. Una medalla que segons reconèix ès molt important, ja que li ajuda a sumar punts pel cicle olímpic que comença en breu.
 
“Anava a per ella. A vegades les coses no eixen bé, però el meu objectiu era guanyar la medalla d’or. Tenía que lluitar per les primeres plaçes perquè necesitaba sumar punts perque molt prompte comença el cicle olímpic i quan més dalt estiga a la classificació millor”, assegura la judoka del València club judo Terra i Mar.
 
Este nou èxit confirma el bon estat de forma de l’esportista durant els últims mesos. “La veritat es que estic tenint molta sort, les coses als últims tornejos estàn eixint-me molt bè. Esperem que continue així als próxims campionats que tinc al febrer, a París i Alemanya”.
 
Una de les cites clau per l’esportista ès el mes de maig, data on arranca el cicle olímpic. Eixe moment per a ella ès molt important, ja que com reconeix el seu objectiu ès estar al Brasil 2016.
 
“L’objectiu sense dubte ès estar al Brasil 2016. Poder estar a uns jocs ès el somni de qualsevol esportista i si ho aconseguix sería un somni fet realitat. Per això quan comence el cicle olímpic aniré a per totes”, conclou l’esportista FER.