Kim López signa el dos de dos en el Mundial d’atletisme paralímpic

Dos de dos per al Projecte FER en el Campionat del Món d’Atletisme Paralímpic que hui s’ha inaugurat en Doha. Si este matí obria la collita de metalls l’alacantí Iván José Cano amb una medalla de plata en el salt de llargada F13, esta vesprada ha sigut Kim López qui ha ampliat la col.lecció d’èxits amb la consecució del bronze en el llançament de pes F12 amb un registre de 15,03m.

Amb este bronze abastat hui a Doha, Kim López, de 26 anys, acumula ja tres medalles en altres tants Campionats del Món. En la disciplina de llançament de disc, la seua gran especialitat, l’esportista FER ja va ser tercer en Nova Zelanda 2011 i ja va proclamar-se campió del món en Lió 2013. Kim López podrá sumar altre èxit al seu palmarés el proper dissabte, 31 d’octubre, dia fixat per a la prova de disc F12 en este Mundial de Qatar.

A l’espera de conéixer demà divendres les prestacions d’Iván José Cano en els 100m T11 (l’objectiu d’abastar la final és complicat), les següents opcions de podi per al Projecte FER arribaran el dilluns, 26 d’octubre, amb la presència d’Héctor Cabrera en la final de javelina F12, i dimarts, dia 27, amb la participación de David Casinos en la final de disc F11.