La Fundació Trinidad Alfonso col·labora amb el congrés “Lo que de verdad importa”

Diversos integrants del projecte FER seran els protagonistes de l’espectacle d’inauguració de l’esdeveniment.

València, 28 d’octubre de 2013.- La Fundació Lo Que De Verdad Importa i la Fundació Trinidad Alfonso han arribat a un acord per a col·laborar en el pròxim congrés “Lo Que De Verdad Importa”, que tindrà lloc el pròxim 30 d’octubre al Palau de la Música de València.
 
La Fundació presidida per Juan Roig es convertix en col·laborador local de l’esdeveniment i se suma a una iniciativa que pretén la divulgació i el foment de valors humans, ètics i morals. A més, tindrà presència en l’espectacle inaugural de l’esdeveniment a través d’alguns esportistes del projecte FER (Foment Esportistes amb Reptes), iniciativa promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso. En esta peça inaugural, els judokes del Club de Judo València Terra i Mar faran una exhibició en la qual es fomentaran i difondran valors com l’esforç, la superació i l’amistat.
 
El congrés “Lo que de verdad importa” explicarà el dia 30, amb la presència d’Hortensia Roig, secretaria general de l’escola d’empresaris EDEM, com a presidenta d’honor. L’esdeveniment consta de tres ponències en les quals els protagonistes narren en primera persona experiències impactants que els han fet comprendre el que de veritat importa en la vida i en les quals es reflectixen estos valors humans, ètics i de superació. En l’edició de València, els ponents són l’escriptora i mare coratge Anne Dauphine Julliand, l’emprenedor social Ángel Maria Herrera i l’esportista Kyle Mynard. Els tres estaran en la roda de premsa de presentació que tindrà lloc demà a l’hotel Confortel Aqua a les 11.30 hores.
 
Foment de la pràctica esportiva i la Fundació
 
La Fundació Trinidad Alfonso és una entitat sense ànim de lucre que té per objecte fomentar el benestar de les persones a través de programes, accions i iniciatives esportives que premien l’esforç individual i social. Les seues accions han estat encaminades a l’impuls d’niciatives relacionades amb les carreres populars com la Marató de València i la Mitja Marató, a la qual ha aportat, fins i tot, el nom, ja que s’anomena Mitja Marató València Trinidad Alfonso. A més, el passat mes de maig va posar en marxa el projecte FER per a ajudar a donar suport a esportistes valencians.