La Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Paralímpic Espanyol s’alien per al foment de l’esport paralímpic valencià

El vehicle canalitzador serà el Projecte FER, impulsat per la Fundació presidida per Juan Roig.

La Fundació Trinidad Alfonso i el Comité Paralímpic Espanyol (CPE) han firmat un conveni de col·laboració per al suport de l’esport valencià de persones amb discapacitat, a través del programa “Foment de l’Esport Paralímpic a la Comunitat Valenciana”, el canalitzador del qual serà el Projecte FER, impulsat per la fundació presidida per Juan Roig.
 
L’objectiu que les dos entitats es plantegen en este acord és elevar el nivell tècnic dels esportistes de la Comunitat Valenciana i aconseguir que eixos esportistes amb discapacitat s’incorporen als equips paralímpics espanyols, dins de la missió de la Fundació Trinidad Alfonso d’impulsar l’esport valencià i els seus protagonistes.
 
Per a l’impuls de l’esport i els esportistes valencians, la Fundació Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, es compromet a continuar amb el desenvolupament del Projecte FER(Foment d’Esportistes amb Reptes), ajudant esportistes amb participació de capital privat. El CPE, per la seua banda, es compromet a aportar els seus coneixements i participar en les campanyes de promoció previstes en el programa. A més, un integrant del CPE formarà part de la Comissió Tècnica Avaluadora del Projecte FER.
 
El següent pas per a avançar en el programa “Foment de l’Esport Paralímpic a la Comunitat Valenciana” serà crear una Comissió Mixta, que serà l’encarregada d’aprovar els plans esportius, i també de fer el seu seguiment i control.
 
En el Projecte FER 2014 s’inclouen un total 13 esportistes paralímpics valencians: els atletes David Casinos, Kim López, Antonio Andújar i Héctor Cabrera; els nadadors Ricardo Ten, Marta Expósito, José Antonio Marí, Anna Ortiz i David Levecq; el ciclista Maurice Eckhard, el futbolista José Luis Giera, el regatistes Rafa Andarias i la judoca Mónica Merenciano.