Lara González: “Em motiva molt tornar a jugar Champions”

Lara González ha viscut este estiu el gran somni de la seua vida al representar a Espanya als Jocs Olímpics. Una experiència que com reconeix la ‘guerrera FER’ mai va a oblidar i de la qual també va aprendre per a continuar creixent tant al seu nou club en Dinamarca com en la selecció.

Com està sent les teues primeres setmanes al teu nou equip?

Encara que porte molt poc de temps, estic molt contenta. El club té una gran estructura amb la qual es proclamaren campiones l’any passat. M’estic adaptant al club i a l’estil de joc. L’únic que vaig a portar malament és el fred perquè estic acostumada a les temperatures d’Alacant.

Per què vas decidir unir-te a les files del Esbjerg?

La temporada passada vaig jugar a Hongria, però no em trobava a gust i em va sorgir esta oportunitat. Este club em donava l’oportunitat de tornar a jugar Champions i açò em motiva molt.

Quins reptes et marques amb el teu nou equip?

La lliga danesa és molt exigent però anem a intentar tornar a guanyar el títol. En Champions ens ha tocat un grup prou assequible i l’objectiu és arribar el més lluny possible.

Este estiu has complit un dels teus somnis en disputar els Jocs Olímpics. Com has viscut l’experiència i amb quina sensació te’n vas anar de Rio?

Ha sigut una experiència increíble. He intentat gaudir al màxim cadascun dels moments. L’eliminació va ser molt dura, sobretot per com es van donar els fets en el partit davant França. És un pal que ens ha costat de digerir i encara ens costarà. Som conscients que hi ha oportunitats que passen i hem d’aprofitar-les i nosaltres no ho vam fer.

La próxima gran cita és l’Europeu de desembre. Com l’afronteu?

Crec que tenim opcions de pujar al podi i pot ser una possibilitat per a llevar-nos l’espina dels Jocs Olímpics.