Les 8 carreres més populars entre els esportistes del Projecte FER

Els esportistes del Projecte FER apliquen rigorosament la regla del 8 (8 hores d’entrenaments, 8 hores per als estudis i 8 hores per a descansar). La gran majoría d’ells entrena un mínim de 5 hores diaries, un esforç que compaginen amb els seus estudis. Més enllà de l’esport, volen llaurar-se un futur personal i professional. Les carreres més popular entre els esportistes FER són les següents:

1. Administració d’Empreses: Esta categoria d’estudis és la més solicitada per tots ells. 8 dels esportistes estudien o han estudiat disciplines relacionades amb esta branca. Són Concha Montaner, José Luis Giera, Mar Manrique, Irene Garí, Guillermo Sánchez, Cristina Martínez, Víctor Pastor i Axel Vives.

2. Ciències de la Activitat Física i Esportiva: Sis dels esportistes del Projecte FER estudien o han estudiat esta disciplina. Ells són: Maurice Eckhard, Lara González, Daniel Andújar, Javier Álvaro, Mónica Merenciano i Adrián Sobrino.

3. Medicina: És una de les carreres més sol.licitades. En total, cinc esportistes FER cursen estos estudis. En Elit trobem a Raúl Martínez, la ciclista Anna Sanchis i a la gimnasta Alejandra Quereda. En potència, Lola Riera compagina l’hoquei herba ambs els estudis de medicina, i en Viver trobem a la nadadora Lidón Muñoz.

4. TAFAD (Tècnic en Activitat Física i Esportiva): Este cicle formatiu l’estudien dos esportistes FER, com ara l’atleta paralímpic Héctor Cabrera i el boxejador Jhonatan Saavedra.

5. Criminologia: Dos dels esportistes del Projecte FER estan estudiant el grau de criminología. Un d’ells és el subcampió d’Europa de triple salt, Pablo Torrijos i, per altra banda, la jugadora de Vòlei platja, Paula Soria.

6. Vetèrinaria: Tamara Gómez i l’esgrimista Diana Victoria estudien esta carrera.

7. Fisioterapia: Esta especialitat la cursen, la judoka Mónica Merenciano,  el nadador paralímpic David Levecq i l’atleta Carlos Sánchez.

8. Dret: Marta Ortiz i Alba Villa compaginen el judo i la natació amb les lleis. Les dos esportistes del Projecte FER cursen el grau de Dret.