Les ‘Guerreres FER’, davant la seua última oportunitat per a estar al Mundial d’handbol

Les ‘Guerreres FER’ ja estan a Ucraïna per a afrontar este cap de setmana l’anada de l’eliminatòria decisiva per una plaça al Campionat del Món d’handbol que es disputa a desembre a Alemanya. L’objectiu com indica, la veterana Silvia Navarro, és no perdre la concentració en cap moment perquè davant d’elles tindràn un rival complicat i amb jugadores amb experiència, a les quals Espanya s’ha enfrontat en dos ocasions amb un balanç d’una victòria per a cada selecció.

Però les jugadores fugen d’estadístiques i apostes. Són conscients que l’últim tren per a estar al Mundial passa per fer una gran eliminatòria. “El repte és sens dubte aconseguir la classificació. Este primer partit davant Ucraïna l’afrontem molt motivades, és un rival molt dur, pel que hem de fer un  partit molt seriós des del primer minut i no deixar-les còrrer perquè no tinguen opció de maniobrar a la contra”, admet Silvia Navarro.

La clau per a obtenir la classificació implica aconseguir un bon resultat en el primer partit per a afrontar amb avantatge la volta a Espanya el pròxim 14 de juny i no perdre la concentració durant els 120 minuts, ja que com indica la portera valenciana, per a abastar l’objectiu d’estat al Mundial cal estar al màxim en els dos partits.

A més, esta eliminatòria serà la primera prova de foc per al nou seleccionador, Carlos Viver, amb el que estan encantades. “ Sap molt d’handbol. Està fent un gran treball amb nosaltres i crec que podem fer un gran equip amb ell”.