Les principals competicions de l’any 2017, al detall (primera part)

Després de conèixer ahir la grossa del calendari esportiu de 2017 per al Projecte FER, correspon ara explicar amb més detall algunes de les principals competicions de l’any recentment inaugurat. Les enumerem per ordre cronològic.

  • 3-5 de març, Campionat d’Europa absolut d’atletisme en pista coberta a Belgrad: Primera gran cita internacional del rei dels esports en 2017. Esdeveniment en què, per exemple, el triplista castellonenc Pablo Torrijos defensarà el subcampionat continental aconseguit en Praga l’any 2015 amb el seu, fins ara, millor marca; 17,04m.
  • 8 i 9 d’abril, Fase d’ascens a les Sèries Mundials de Rugbi 7 masculí a Hong Kong: Per tercer any consecutiu, la selecció espanyola de rugbi seven de, entre d’altres, l’esportista FER Javier Mario Carrión perseguix l’ascens a les Sèries Mundials, la màxima competició mundial per seleccions. Només el campió aconseguix este exigent objectiu.
  • 19-23 d’abril, Campionat d’Europa absolut de gimnàstica artística a Romania: Si no passa res estrany, Néstor Abad serà un dels esportistes espanyols presents al certamen continental. El gimnasta d’Alcoi està en condicions de signar el seu millor resultat internacional
  • 21-25 d’abril, Campionat d’Europa sub 23 d’esgrima a Bielorússia: Cada vegada més expert, Manu Bargues aspira a Minsk a pujar al podi, tant en el torneig individual, com en la competició per equips.
  • 16-20 de maig, Campionat d’Europa de vela RS: X a França: Primer gran esdeveniment de l’any per a Iván Pastor. El regatista alacantí ja ha expressat la seua ferma intenció d’arribar als seus cinquens Jocs Olímpics, els de Tòquio 2020. En les aigües franceses, podrà començar a demostrar que el seu anhel no és gratuït.
  • 16-18 de juny, Campionat d’Europa júnior de triatló a Àustria: Després del seu espectacular èxit a Lisboa 2016, Javier Lluch Pérez tractarà de retenir la corona continental en l’edició de 2017.