Les principals competicions de l’any 2017, al detall (segona part)

A continuació, exposem la segona part de les competicions més destacades per als esportistes FER en este any 2017.

  • 24-30 de juny, Campionat del Món absolut de taekwondo a Corea: Sense sort ni al Mundial de Rússia de 2015, ni en el Campionat d’Europa de Suïssa de 2016, els taekwondistes Raúl Martínez i Daniel Ros disposaran d’una nova oportunitat per a coronar-a nivell internacional. Blanca Palmer també podria tindre la seua opció de disputar al certamen universal.
  • 14-23 de juliol, Campionat del Món d’atletisme paralímpic a Londres: Després dels Jocs Olímpics de Rio 2016, Kim López és el gran favorit per a emportar-se el títol mundial en pes, Héctor Cabrera aspira al podi en javelina, Iván José Cano somnia amb l’or en longitud … i la gran incògnita s’anomena David Casinos.
  • 18-30 de juliol, Campionat del Món de natació a Budapest: Héctor Fontabella vol convertir en realitat el somni de disputar un Mundial.
  • 5-13 d’agost, Campionat del Món absolut d’atletisme a Londres: El gran esdeveniment anual del rei dels esports. Els Pau Torrijos, Eusebio Càceres, Mar Jover, Daniel Andújar o Fàtima Diamé buscaran el bitllet per a un esdeveniment tan fascinant.
  • 30 agost-3 de setembre, Campionat del Món de gimnàstica rítmica a Itàlia: Bronze al Mundial de Stuttgart 2015, i plata en els Jocs Olímpics de Rio 2016, la gimnàstica rítmica espanyola desconeix encara qui seran les seues representants en el Mundial d’Itàlia. Quant a les FER Alejandra Quereda i Elena López, les seues presències dependran en gran mesura de les seues respectives operacions quirúrgiques.
  • 1-3 de setembre, Campionat del Món de ciclisme paralímpic a Sud-àfrica: Maurice Eckhard, disposat a arribar a Tòquio 2020, buscarà redimir-se de la quarta plaça (medalla de xocolata) aconseguida en els Jocs de Rio 2016.
  • 29 setembre-7 d’octubre, Campionat del Món de Natació Paralímpica a Mèxic: El moment més esperat de l’any per a José Antonio Marí, Ariadna Edo, David Levecq, Ricardo Ten, Vicente Gil Ros i, qui sap, si per les joves Eva Coronado i Ana María Martínez Rolania.