Les ressaques més dolces

El Projecte FER va oferir un autèntic allau de triomfs durant el passat cap de setmana. A més, en un ample ventall de disciplines i modalitats. La fortaleza de l’equip FER va quedar més que certificada. A l’igual que el seu futur. La majoria de les fites procediren d’esportistes molt joves. Després dels seus éxits, éstes són les seues valoracions.

Blanca Palmer, campiona d’Espanya absoluta de taekwondo en categoria de menys de 46 kg

Amb tan sols 17 anys, i encara en edat junior, l’esportista de Gandia va signar una estrena daurada en un Nacional absolut. Blanca recononeix ser “la primera sorpresa. Estava un poc nerviosa en el primer combat; debutar en un Campionat absolut imposa. Però després de la primera victoria, vaig tranquilitzar-me. La verita tés que estic feliç. Vull compartir este or amb tot el meu equip del Club Olimpo de Sedaví”.

Fernando Ramos, campió d’Espanya en salt de llargada en el Nacional sub 23 d’atletisme en pista coberta

Era el favorit i no va errar. De fet, l’alacantí ja havia abastat la medalla d’or en la llargada del Campionat d’Espanya sub 23 a l’aire lliure en 2015. “Encara que els rivals no han estat al seu màxim nivel, estic content, tant per haver aconseguit el títol nacional, com per les sensacions experimentades. Este or me dóna molta moral de cara a la resta de la temporada”

Fátima Diame, medalla d’or en salt de llargada en el Campionat d’España promesa d’atletism en pista coberta

En el seu primer any com a sub 23, l’atleta valenciana va demostrar estar clarament por damunt de les seues rivals. Encara que el registre va ser mes bé modest, Fátima es mostra “contenta per este nou or i per debutar a lo gran en la categoria sub 23. Me seguix faltant adquirir confiança quan comencé la carrera, però imagine que aniré millorant amb el transcurs de les setmanes. Ara ja, a pel Nacional absolut”

2

 

Judit Prats, medalla de plata en llançament de pes del Campionat d’Espanya d’atletisme sub 23 en pista coberta

La llançadora de Gandia seguix exhibint el seu prometedor futur competició darrere de competició. Després de dominar la seua especialitat en l’etapa junior, el seu salt a la divisió sub 23 no ha pogut ser més ilusionant. “Estic contenta. Hui en dia, l’or era impossible. Per tant, he arribat al máxim que podia abastar”.

Dani Mazón, bronze en els 60m llisos del Campionat d’Espanya d’atletisme sub 23 en pista coberta.

El velocista alacantí, que a l’igual que Fátima i Judit també debuta enguany en la categoria promesa, es mostra “molt content amb el resultat abastat. Porte poc de temps entrenant després de la lesió de genoll i este bronze me ompli d’energia. A més, per primera volta vaig baixar de 7 segons en els 60m llisos”

Roberto Plumed, medalla de plata en el Campionat d’Espanya absolut de lluita grecorromana (categoria de menys de 75 kg)

Cinqué en este mateix certamen absolut en 2015, subcampió en 2016. La progressió és evident. En el seu últim any com a junior, el lluitador de Sagunt va quedar-se a les portes de l’or absolut. Me quede amb un sabor agredolç perquè vaig fregar el titol a l’igual que fa dos setmanes en el Campionat sub 23. Espere traure’m l’espina i que a la tercera vaja la vençuda d’ací a un mes en el Nacional junior”.