L’atletisme i l’esgrima situen el Projecte FER en el més alt del panorama nacional

El Projecte FER continua abonat als podis. Quan encara es manté el ressò dels èxits de les taekwondistes Blanca Palmer (or) i Tamara Miquel (bronze) en el Campionat d’Europa per clubs celebrat a Turquia, diferents esportistes FER han convertit en triomfal el recent cap de setmana.

L’atletisme no ha faltat a la cita de les alegries. Alejandro Noguera, en llançament de pes, i Marcos Ruiz, en triple salt, s’han proclamat guanyadors en el Campionat d’Espanya promesa disputat a Antequera, Màlaga. Especialment relevant i destacable és el cas del saltador valencià, que debuta enguany en la divisió promesa i ho fa de forma triomfal. En esta mateixa competició, Daniel Andújar va acabar tercer en els 400m, mentre que Héctor Cabrera va concloure seté en llançament de pes.

El Projecte FER també ha lluït este cap de setmana en l’esport de l’esgrima. Manu Bargues s’adjudicava el Campionat d’Espanya junior, títol que abasta per segon any consecutiu. El tirador valencià consolida el seu creixement i ja busca fer-se un espai entre els millors en categoria absoluta, on aspira a millorar la cinquena plaça obtinguda el passat any en el Campionat Nacional senior.

Bones notícies també en natació. El Campionat Autonòmic absolut celebrat en Castelló ha consagrat com a grans triomfadors Sandra Pallarés i Pedro Terrés. La nadadora castellonenca va aconseguir tres ors individuals (50m mariposa, 100m lliures i 400m lliures), mentre que l’esportista alacantí comença a vore la llum després d’un 2014 per a oblidar a causa de les lesions i va adjudicar-se les proves de 100m i 200m mariposa.

A més, la tennista Sara Sorribes s’ha classificat per a disputar el quadre final del Rio Open de Brasil de la WTA; la judoka Rosa Ferrer era segona en la Copa d’Espanya cadet en Santa Pola; l’atleta Paula Ferrándiz va quedar primera en llançament de disc en el Campionat autonòmic de llançaments d’hivern; la nadadora Lidón Muñoz del Campo va guanyar el Trofeu CAI disputat a la ciutat de Saragossa; i la ciclista Elena Lloret va adjudicar-se l’Open BTT de Banyeres de Mariola.

Per últim, els que no van tindre tanta fortuna van ser els dos representants FER en el Campionat d’Espanya de taekwondo. Tant Rubén Martínez com Estefania Almela van caure en els segons combats i no van pujar al podi, objectiu que tots dos d’havien marcat abans de la competició celebrada en Cartagena.