Laura Gómez viatja al European Open de Roma amb la mirada posada a les llistes olímpiques d’abril

Laura Gómez viatja aquest dijous a Roma junt amb les seues companyes del club de Judo Valencia Terra i Mar per a disputar el European Open. Aquest ès el primer torneig de la temporada després de la seua participació al Mundial de Rio i com ha senyalat el veu com part de l’entrenament de la pretemporada.
 
“Anem amb ganes de fer-ho bé. El resultat és important perquè a l’abril, ja deuen eixir les llistes olímpiques, però no anem amb un objectiu clar perquè estem començant, encara estem de pretemporada”, assegura Laura Gómez. Encara que com assenyala tampoc han tingut massa vacances, ja que de seguida tornaren als entrenaments. I com explica la càrrega de treball està sent molt dura.
A més en el seu cas tampoc es pot exigir massa perquè té molèsties al muscle.
 
Per això, prefereix no marcar-se un objectiu a aquest primer torneig i estar en plenes condicions a les pròximes competicions, on espera sumar punts importants per a poder estar en eixes llistes olímpiques d’abril que com diu afronta amb il·lusió però també amb por.
 
“N’hi ha que competir en moltes competicions per a estar a la llista i em dona por no estar a l’altura dels meus rivals per falta de recursos i que per això no puga anar a competir a alguns torneigs”, conclou la judoka.