Laura Gómez no se rinde

El balanç de resultats als últims mesos per a Laura Gómez no ha sigut positiu, dista molt del que ella s’havia imaginat. L’inici d’enguany està sent dur, com ella mateixa reconeix, però Laura Gómez no es rendeix.

La judoka FER es refugia en el seu esperit de lluita i en la felicitat que la caracteritza per a continuar treballant dur. Esta és l’única fórmula a la qual es pot aferrar per a seguir mantenint viu el somni de ser olímpica a Rio.

“Encara resten moltes competicions i espere poder donar-li la volta i aconseguir eixe premi pel qual porte lluitant tota la meua vida”

 

Està sent un any molt complicat perquè no m’estan eixint bé les coses en les competicions. Estic baixant en el rànquing olímpic i per tant m’estic allunyant dels Jocs Olímpics. Però resten encara moltes competicions i espere poder donar-li la volta i aconseguir eixe premi pel qual porte lluitant tota la meua vida”, assegura Laura Gómez.

De moment, ocupa el lloc número 15 al rànquing olímpic. Una posició que invita a l’optimisme, ja que encara resten molts mesos plens de competicions que puntuen per a la classificació olímpica.

El primer tram d’esta carrera olímpica té parada dins de dos setmanes a Alemanya, desprès Georgia i Turquia. Uns tornejos que li ajudaran a preparar una de les cites més importans del seu calendari com és el Campionat d’Europa.

En estes competicions que té marcades al calendari carregarà les piles i la il.lusió. A nivell físic es troba en perfecte estat, així que està convençuda que al final els resultats arribaran. Laura Gómez no es rendeix i va a lluitar fins l’últim alè pel somni de la seua vida.