Les “bessones” del taekwondo valencià, a conquistar Turquia

Blanca i Tamara, Tamara i Blanca tornen al tatami. Dos de les esportistes del projecte FER que van causar sensació en 2014 afronten estos dies en la ciutat turca de Antalya la seua primera gran competició en este nou curs. Les taekwondistes valencianes (Blanca és de Gandia, Tamara és de Picanya) van a competir per primera volta en la seua carrera esportiva en el Campionat d’Europa per clubs. I ho faran representant el Club Olimpo de Sedaví, la entitat en les instal.lacions de la qual s’entrenen i s’esforcen dia a dia per millorar.

Totes dos acudixen a esta cita molt il.luionades i amb ganes d’apuntalar el salt experimentat el passat any. El seu domini a Espanya està més que demostrat. Ara, aspiren a consolidar-se en l’elit internacional després de les brillants medalles de bronze que les dos taekwondistes van aconseguir en el Campionat del Món junior celebrat en març de 2014 en Taipei.

Les esportistes FER es troben a Turquia des de diumenge i competiran hui dimarts. Les dos ho faran encara en categoria junior (Blanca, en menys de 44 kg; Tamara, en menys de 46 kg). La primera buscarà el podi junt a altres 8 rivals, mentre que la segona tindrà enfront més competidores, en concret, 12.

I per a esta novedosa aventura, Blanca i Tamara no han viatjat a soles. Contaran amb el suport del seu inseparable entrenador, Francisco Martín Torres, i d’atres quatre companys  (tres xiques i una xica), que també són membres del club Olimpo i amb qui compartixen molt més que les simples sessions preparatòries. Comença la temporada de la confirmació per a les “bessones” del taekwondo valencià.