Les gimnastes FER esperen clavar els exercicis per a poder lluitar per una medalla al Mundial

Alejandra Quereda i Elena López debuten demà al Mundial de gimnàstica rítmica a Izmir. Este Campionat del Món és la gran cita de l’any i per al qual han estat preparat-se tota la temporada. Per això esperen poder clavar els exercicis i tornar-se’n a Espanya amb una medalla penjada al pit. 

Els resultats als últims campionats inviten a l’optimisme i fan pensar que malgrat a la dura competència és viable que les gimnastes FER puguen guanyar una medalla. No obstant això elles prefereixen no pensar massa en les bones sensacions i bons resultats i viatjar a Izmir sense cap pressió per a donar-ho tot i poder guanyar una medalla. 

“Estem en un gran moment i podem fer un gran paper, si ix tot bé aspirem a llocs de podi. Però per a aconseguir-ho és primordial que clavem els exercicis. Estem preparades i podem fer-ho”, admeteix la capitana de la selecció espanyola, Alejandra Quereda. 

El mateix pensa Elena López, qui assegura que les sensacions són bones però que ara  cal demostrar tot el treball on toca perquè, sinó no haurà servit de res.