Com els va als esportistes FER en les seues respectives lligues nacionals?

Lola Riera

Un any més, la jugadora valenciana continua sent l’autèntic referent del seu equip, l’SPV Complutense de Madrid, líder de la lliga d’hoquei femení amb quatre victòries i un empat. El conjunt de la capital d’Espanya es manté invicte després de cinc jornades i es reafirma com un dels favorits per a revalidar el títol de lliga, brillantment aconseguit en la passada temporada.

Silvia Navarro

Després de dos setmanes d’absència a causa d’una lesió muscular patida amb la selecció espanyola, Silvia Navarro torna a jugar amb el Rocasa de Gran Canària la lliga d’handbol femení. Després de cinc jornades, l’equip insular ofereix un balanç de quatre victòries i una derrota. Ocupa la quarta plaça. Està a dos punts del trio capdavanter. Este proper cap de setmana afronta un partit clau: rebrà a Gran Canària el líder, l’Atlètic Guardes gallec.

Javier Mario Carrión, César Sempere y Matías Tudela

Els tres jugadors, olímpics en els Jocs de Rio 2016, representen la quota del Projecte FER a la Divisió d’honor B de rugbi, el grup B de la qual acull 5 equips valencians. Javier Carrión gaudix de la clara hegemonia que està exhibint el seu equip, el Club la Vila joiosa, líder invicte amb 5 victòries en altres tants partits. Mentrestant, Matías Tudela i César Sempere formen part del Tatami, sisè classificat dels 12 que integren el grup amb un balanç de 2 victòries i tres derrotes.

Irene Garí

Després de tres anys als Estats Units, Irene Garí ha tornat a Espanya per a enrolar-se en les files de ‘CREF HOLA! madrileny. Un total de 14 conjunts integren la divisió d’honor femenina. L’equip d’Irene ocupa la dotzena plaça amb un balanç de 2 victòries i 4 derrotes. Irene ha brillat especialment en els dos triomfs obtinguts pel seu equip: contra Gran Canària (12 punts) i davant el Quesos Pastor de Zamora (11 punts). Este proper cap de setmana reben a Madrid el líder i invicte Girona.