Lidón Muñoz, segona protagonista del #testFER

La protagonista del #testFER d’esta setmana és Lidón Muñoz del Campo, una nadadora de 19 anys, naixcuda en Castelló de la Plana i estudiant de Medicina. I amb un objectiu clar per a este 2015: millorar en les grans cites nacionals.

Lidón Muñoz del Campo comença contestant a la pregunta que la passada semana formulava el saltador d’alçada Adrián Sobrino. Éstes són les seues respostes.

1. Planifiques la teua dieta segons las directrius d’algun nutricionista o no seguixes unas normes estrictes?   
Depén del moment de la temporada. Si la càrrega d’entrenaments és alta, seguisc la meua propia dieta (amb els lògics controls, clar) per a  mantener la relació força-pes. Per contra, si se reduix el nivell de exigència, sí recórrec als consells i consignes de la nutricionista per a no aumentar de pes.

2. A qui li demanaries un autograf?
A Pau Gasol.

3. Quina ciutat t’agradaria conéixer?
Londres.

4. Quin és el teu animal favorit?
El gos. De fet, he tingut tres gosets durant la meua vida.

5. Platja o muntanya; hivern o estiu?
Platja i estiu.

6. Quan viatges per a competir, en la teua maleta mai no falta…
La meua roba de competició, així com complements alimenticis,  tipus batuts, per a aconseguir mantindre el nivell en totes las proves.

7. Eres supersticiosa o tens alguna mania abans de les competicions?
No sóc molt supersticiosa, més enllà dels rituals bàsics i habituals previs a tota prova. Però reconec que fa un temps me vaig deixar las ungles llargues i, com que va coincidir amb una etapa de resultats discrets, recentment me les he tallades
 
8. Cinema, lectura o música?
Cinema. Quan tinc temps, m’agrada vore cinema. A més, quasi tots els gèneres.

9. Per qué vas triar la natació?
La veritat és que van ser els meus pares els que van introduir-me en este esport, però vaig ser jo la que vaig decidir començar a competir porquè va encantar-me tot allò que envolta el món de la natació.

10. Si no fores esportista, quina professió t’agradaria exercir?
 Vull ser metgesa; de fet, estic cursant la carrera de Medicina. De moment, no tinc del tot clar l’especialitat que triaré, encara que ara per ara m’atrau prou la branca de Medicina de l’esport.
 
11. Qué vols preguntar-li al nostre proper esportista del Projecte FER?
En qué penses, qué fas, a qui recorres per a superar un mal moment esportiu?