Liliana Fernández y les ‘Guerreres FER’ il·lusionen a Rio

 

La parella formada per l’alacantina Liliana Fernández i Elsa Baquerizo i les ‘Guerreres’ d’handbol, amb Silvia Navarro i Lara González, continuen exhibint el seu millor joc als Jocs Olímpics de Rio.

Les primeres tornaren a mostrar la seua efectivitat guanyant el seu tercer encontre davant les amfitriones i Campiones del Món, Ágatha Bednarczuk i Bárbara Seixas. Amb esta nova victòria passen als octaus de final com a primeres de grup i amb tres triomfs. Mentre, Silvia Navarro i Lara González, estan més a prop d’aconseguir la classificació per als quarts de final després de guanyar a un rival de màxima exigència, com és Brasil. Romania i Angola són els dos últims rivals als quals s’enfrontaran per a certificar la seua classificació a la següent ronda.

Pitjor sort van tindre els xics de rugbi 7, César Sempere, Matías Tudela i Javier Carrión, que no van poder aconseguir cap victòria a la fase de grups. Per tant, no van poder accedir als quarts de final. Però, els ‘lleons’ no es van rendir i van continuar lluitant. El premi ja no era la medalla, sinò finalitzar els Jocs Olímpics en el top ten i gràcies al triomf de la passada matinada davant Kenia ho han aconseguit.

Situació similar viu Lola Riera que ja ha sofrit tres derrotes consecutives a la fase de grups junt amb la selecció espanyola. Són conscients que el principal problema és la falta de gol, de fet, ahir van celebrar el primer tant en estos Jocs Olímpics. Hui tenen una nova oportunitat davant Alemanya a les 22:00 hores per posar remei a esta situació i poder continuar lluitant per accedir a la pròxima eliminatòria.