Lola Riera: “Jugar un preolímpic a casa és molt especial”

La fulla de ruta que Lola Riera té marcada per a este 2015 comença amb força este divendres a València amb la primera de les quatre concentracions que ha d’afrontar a la capital del Turia durant els pròxims mesos amb la selecció espanyola de hoquei herba.
 
Del 16 al 24 de gener la jugadora començarà junt al combinat nacional el primer stage de preparació del preolímpic que es disputa a juny en terres valencianes.
 
“La primera concentració de 2015 suposa començar el compte enrrere per al preolímpic. Durant estos primers mesos, hem treballat molt dur i jugar partits amb altres seleccions suposa una oportunitat per a vore el treball realitza”, argumenta Lola Riera.
 
Durant estes concentracions, es van a enfrontar a rivals de gran nivell com Holanda, Irlanda, Anglaterra, Alemanya o Argentina entre altres. Unes seleccions que, segons comenta l’esportista FER són molt fortes perquè formen part del top mundial. “Van a ser partits de molt de nivell davant seleccions que fa molt que no ens enfrontem, excepte Irlanda, contra qui jugarem l’estiu passar. Estos partits van a ser fonamentals per a abastar el ritme òptim per al campionat”.
 
A nivell personal destaca que es troba bé i que espera que tot el dur treball que han estat realitzant es reflexe i més en un preolímpic que será especial al jugar-se a casa. “Jugar un campionat a casa sempre és especial i un preolímpic encara més. Crec que per a tot l’equip és important que la gent s’anime i vinga a donar-nos suport”, conclou Lola Riera.