Els 5 esportistes FER que han passat pel quiròfan en 2015

1. Adrián Valero: A finals de 2014, el lluitador de grecorromana es trencava el genoll dret. Va ser operat en el mes de febrer. Superat este greu contratemps físic, l’esportista del Port de Sagunt ja s’il.lusiona amb la seua reaparició, prevista en novembre amb motiu de la lliga de clubs.

 

2. Tamara Miquel de la Encarnación: La taekwondista de Picanya va deixar d’entrenar-se en abril per a operar-se del genoll dret. Va tornar a exercitar-se amb normalitat en el mes de juliol i fa poques setmanes, a finals de setembre, va proclamar-se subcampiona d’Espanya junior.

 

3. Natalia Peña: La nadadora valenciana, allotjada en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, va començar a patir dolors en el muscle en el mes d’abril. Va ser intervinguda en juny i va perdre’s el Campionat d’Espanya d’estiu. La seua rehabilitació ja és quasi completa i espera competir de nou en el Nacional absolut d’hivern en novembre.

 

4. Anna Sanchis: Després d’aconseguir un espectacular doblet d’or en les proves de contrarrellotge i línia del Campionat d’Espanya en Cáceres, la ciclista de Xàtiva va trencar-se la clavícula en la segona etapa del Giro d’Itàlia. Va ser intervinguda el passat 7 de juliol. La seua recuperació ha sigut molt rápida. Fa poques setmanes va disputar el Campionat del Món de ruta en els Estats Units, encara que una afecció asmática li va impedir lluir.

 

5. Alba Sánchez: Una de les esportistes FER amb més futur estava completant un any d’autèntic somni. Dels seues nombrosos èxits, destacaven l’or continental i el bronze mundial en la categoria sub 17. Quan es disposava a afrontar les dos grans citas del curs, el Campionat d’Europa junior i el Mundial absolut, una lesió en el colze esquerre mentre entrenava la va obligar a passar pel quiròfan. No tornarà a competir fins el proper any.