Els 5 grandes èxits FER durant este 2015

1. Mundial de Gimnàstica Rítmica: Alejandra Quereda i Elena López brillaren al Campionat del Món de Stuttgart, on aconseguiren pujar-se al tercer esglaó del podi i adjudicar-se el bitllet olímpic. Este èxit és una fita històrica que feia 17 anys que no aconseguia la gimnàstica rítmica espanyola.

2. Europeu d’atletisme en pista coberta: Pablo Torrijos després del seu rècord en triple salt (17,03m) en el Campionat d’Espanya d’Antequera, es va erigir com una de les grans estreles a l’Europeu de Praga. L’atleta del Platges de Castelló no va defraudar i es va alçar amb la medalla de plata amb una marca de 17,04m.

3. Jocs Europeus de Bakú: Els primers Jocs Europeus de la història deixaren diversos èxits per a l’equip d’esportistes del Projecte FER. El taekwondista Daniel Ros va ser medallista de bronze i a la gimnàstica, les xiques de la rítmica finalitzaren quartes en la general i a la final de cintes. Mentre que a l’artística Néstor Abad va obtindre una sisena plaça.

4. Ciclisme i natació paralímpica: Maurice Eckhard es va adjudicar el passat mes d’agost el subcampionat en la prova de ruta al Campionat del Món a Suïssa. Mentre que els nadadors FER Ricardo Ten i Ariadna Edo es van donar un bany de bronze al Mundial de Glasgow en les proves de 100m SB4 i als 100m lliures S13.

5. Campionat d’Europa de rugbi: César Sempere és el protagonista d’un èxit històric per al rugbi espanyol amb la medalla de plata que va guanyar amb la selecció espanyola al Campionat d’Europa.