Els esports amb més presència al Projecte FER 2016

1. Atletisme: L’atletisme continua sent l’esport amb més representants en el Projecte FER un any més. En esta edició fins a 35 esportistes practiquen atletisme.

2. Natació: L’edició de Projecte FER 2016 suma 15 nadadors. Alguns d’ells amb prou experiència com Ricardo Ten, David Levecq o José Antonio Marí. Però també hi ha joves valors en alça que poden oferir moltes alegries com Ariadna Edo, Héctor Fontabella o Ana María Martínez.

3. Vela: És el tercer esport amb més representació enguany. Un total de 9 esportistes són regatistes, entre els quals destaquen el paralímpic Rafa Andarias o Iván Pastor que ja tenen assegurada la seua presencia als Jocs Olímpics.

4. Judo i ciclisme: El judo enguany ha ampliat la seua representació i compta amb 8 judoques. Mentre que al ciclisme en esta edició comta amb 8 representants.

5. Rugbi: El rugbi és un dels esports que més ha crescut en presència respecte a l’any passat. Ha passat de dos a cinc representats.

6. Halterofília i Taekwondo: Estos dos esports mantenen una representació important al Projecte FER. Enguany comptaran amb cinc esportistes cada disciplina.