Els esports amb més presència al Projecte FER 2015

Atletisme: Per algun motiu, és el rei dels esports. El contingent d’atletes ascendix a 28, dels quals 6 són paralímpics. Representa la modalitat més ampla del FER 2015 i engloba alguns dels esportistes més mediàtics.

Natació: La natació és el segon esport més nombrós amb un total de 14 integrants. D’ells, 7 són paralímpics. Destaca la curta edat de tots els seus exponents.

Ciclisme: Fins un total de 9 ciclistes (1 és paralímpic) figuren en el Projecte FER de 2015. A més, l’esport de les dos rodes és un dels que més cares noves ha aportat a este curs

Halterofília: Cinc components del FER 2015 procedeixen des de l’halterofília, una de les disciplines amb més joventut i futur en els seues esportistes.

Judo: Cinc esportistes, dels quals 1 es paralímpica, composen la delegació de judoques del Projecte FER. Es combina l’experiència amb la joventut.

Taekwondo: Es manté com una de les modalitats punteres amb 5 components. Tots ells estan aconseguint molts bons resultats.

Triatló: Una de les especialitats esportives més de moda i populars en l’actualitat aporta un total de 5 integrants, dels quals 1 és paralímpic.

Vela: És un dels esports que ha creixcut respecte de l’edició de 2014. Ha passat de 3 a 5 membres.