Els esgrimistes Manuel Bargues i Guillermo Sánchez inauguren el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’ al Palau de la Música

El Projecte FER un any més ha estat present al Congrés ‘El Que De Veritat Importa’ que s’està celebrant ara mateix al Palau de la Música. L’acte ha començat amb una xicoteta entrevista entre els esgrimistes Manuel Bargues, Guillermo Sánchez i el seleccionador nacional d’esgrima, on els tres conversen sobre els valors que els ha aportat este esport en la seua vida no esportiva.

Valors com l’esforç, el sacrifici, la perseverancia o l’honor ja formen part de les seues vides després de tants anys de dedicació a este esport a nivell profesional. I hui han quedat perfectament reflexats en una exhibició sobre l’escenari del Palau de la Música que ha impactat a tots els que s’han donat cita.

Amb esta demostració han volgut apropar al públic l’art de l’esgrima i tots els valors i la passió que este esport té des de els seus orígens, representats per esgrimistes vestits amb vestuari d’època, fins l’actualitat. “Hui hem volgut transmetre a tots els que han estat al Palau de la Música els valors de l’esgrima i el nostre dia a dia amb este esport i tot el que s’esforçem per a aconseguir el nostre objectiu d’anar a uns Jocs Olímpics”, assegura Guillermo Sánchez.

A més, per a ells com admet Manuel Bargues ha suposat una gran oportunitat per a donar-li més visibilitat a l’esgrima. “És un esport minoritari i desconegut per a molts. Però encara que no siga tan mediàtic com el futbol hi ha molta gent que el practica i és molt divertit”.