Els pròxims 5 campionats per als esportistes FER

El Projecte FER ha viscut el seu estiu més especial amb la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics, on els esportistes FER han sumat cinc medalles: L’or de Kim López, la plata de les gimnastes Alejandra Quereda i Elena López i el bronze de David Casinos i Ariadna Edo. Després de la ressaca dels Jocs és torn de pretemporada per a molts esportistes FER i de començar a preparar les grans competicions que hi ha marcades al calendari dels pròxims mesos.

  1. Campionat d’Espanya junior de Taekwondo: La primera gran competició es celebra el 15 d’octubre i tindrà com a protagonistes a Blanca Palmer i Tamara Miquel, on les dos lluitaran per pujar al podi.
  2. Campionat d’Espanya junior de Ciclisme BMX: Octubre està marcat en el calendari del ciclista Juan Vicente Giner que buscarà brillar al Campionat d’Espanya junior que es celebra a Terrassa.
  3. Campionat d’Europa sub’23 de judo: Una de les promeses més fermes del judo valencià i nacional com és Ana Pérez competirà de l’11 al 13 de novembre a l’Europeu sub’23 que se celebra a Israel.
  4. Campionat d’Europa d’handbol: Les ‘Guerreres FER’ després de la seua participació a Rio tornaran a competir amb la selecció a decembre, on buscaran aconseguir un bon resultat al Campionat d’Europa del 4 al 8 de desembre.
  5. Campionat d’Europa junior d’halterofília: Alba Sánchez buscarà adjudicar-se el títol a l’Europeu que es celebra del 5 a l’11 de desembre a Israel.