Els taekwondistas FER, a por una medalla a l’Europeu absolut

Raúl Martínez i Daniel Ros confirmaren el passat cap de setmana a l’Open de Bèlgica el seu pletòric estat físic. Al Campionat d’Espanya es van pujar al més alt del podi mentre que a la primera competició internacional, Raúl Martínez s’ha penjat la medalla d’or i Daniel Ros la de plata. Estos dos èxits ratifiquen el bon moment que travessen i lis atorga un extra de motivació i confiança per a afrontar la gran cita de la temporada com és el Campionat d’Europa de Suïssa en maig.

Espectacular inici de temporada per als dos brillant al Campionat d’Espanya i Open de Bèlgica. Cóm esteu vivint este gran moment?

Raúl Martínez: No he pogut començar 2016 de millor manera amb estos dos ors. Estem treballant molt dur i poder pujar al més alt del podi és una gran satisfacció.

Daniel Ros: Està sent un gran inici de temporada. De moment, hem complit el primer objectiu que era aconseguir la classificació per a l’Europeu i la primera presa de contacte a nivell internacional ha sigut molt positiva.

Aquests resultats certifiquen el vostre gran estat de forma, i en el cas de Raúl més encara perquè per fi ha deixat enrere els dolors de la lesió que no et permetia brillar del tot ,no?

Raúl Martínez: Eixir d’una operació de lligament creuat al genoll i tornar a estar a este gran nivell no és gens fácil. Els que ho hem sofert sabem el que costa. Però si s’aconsegueix vore com un impuls, es pot tornar amb més força.

Daniel Ros: Jo estic gaudint i em trobe molt bé, però no tan sols en les competicions, sinò cada dia. Però els resultats a les competiciones ho avalen un poc més.

Tots aquests èxits ens ajudaran a preparar millor la vostra gran cita de la temporada com és el Campionat d’Europa de maig.

Raúl Martínez: L’Europeu és el meu objectiu d’enguany i vull continuar treballant com ho estem fent per a aconseguir pujar al podi. Hi ha molt de nivell però em veig capaç. Em faria molta il.lusió guanyar una medalla al Campionat d’Europa i per això vaig a lluitar a mort.

Daniel Ros: Afronte l’Europeu amb tota la il.lusió que puc. Crec que és el moment de donar el pas definitiu i pujar-me al podi en una cita important.