Lucía Gómez: “Creiem que podem arribar molt lluny en este Mundial”

La jugadora granota Lucia Gómez apura junt al combinat nacional els últims entrenaments abans de debutar este diumenge en el Mundial sub’20 a Papúa Nueva Guinea. El primer rival cap a la conquista del títol, amb el qual somien les jugadores, és Canadà. Un partit que han preparat a fons perquè són conscients del nivell que els espera en el seu debut al Campionat del Món.

Que ha suposat per a tu esta convocatòria per al Mundial?

És una oportunitat per a créixer com a futbolista i a més suposa una experiència inoblidable en l’àmbit esportiu.

Amb quins objectius i sensacions afronteu la vostra participació al Campionat del Món?

Les sensacions són molt bones, som un equip que portem preparant este Mundial des de fa molt de temps i volem aspirar al màxim, però sempre tenim clar que hem d’anar partit a partit.

El debut serà davant Canadà este diumenge. Com esteu preparant este primer partit davant un rival complicat?

Este primer encontre sabem que serà una prova dura. Però és un partit que fa molt de temps que estem preparant tant a nivell tàctic com físic i esperem fer un bon paper.

I respecte als altres rivals del vostre grup, com Japó i Nigèria, que ens pots contar?

És un grup complicat i a la vista estén els rivals que ho formen. Però nosaltres som un equip competitiu, lluitador i unit. I creiem que podem arribar molt lluny en este Mundial.

Guanyar este Mundial, que suposaria per a Lucia Gómez?

Des de les categories inferiors portem lluitant per un or i sempre ens hem quedat a les portes. Si ho aconseguim, serà per insistir, per no abaixar els braços i continuar creient en nosaltres. Així que, guanyar un Mundial a més de complir un dels meus somnis, també suposaria una gran satisfacció per totes les lesions que he sofrit.

” Si ho aconseguim, serà per insistir, per no abaixar els braços i continuar creient en nosaltres”

De fet, l’última la vas sofrir la passada temporada, on vas estar fora dels terrenys de joc molts mesos.

Sí, per això només ens van classificar, vaig pensar que havia de recuperar-me per a poder jugar este Mundial. És una convocatòria molt important i motivadora per a mi. Vull gaudir al màxim.