Mar Jover: sacrifici i lluita pel seu somni de ser olímpica

“L’esport m’ho ha donat tot en la meua vida”. Amb esta sincera i emotiva declaració comença el nou capítol ‘d’Entrevistes FER-Crec en tu’ que protagonitzen Mar Jover i el seu pare.

L’atleta FER des de xicoteta era una gran amant de l’esport, de fet al principi feia futbol, altra de les seues passions, amb atletisme. Però un dia va haver de triar i es va decantar per l’atletisme. Un esport ,que com ella mateixa diu, s’ho ha donat tot en la vida i a més li ha inculcat molts valors que posa en pràctica en la seua vida no esportiva.

“Un valor que destacaria és l’empatia, que ens fa veure més enllà del que ens rodeja a nosaltres. Açò en les pistes es reflectix molt. Jo no tinc rival, el meu rival sóc jo mateixa. Per tant, ens fa tindre empatia cap a les meues companyeres que han treballat igual de dur per a aconseguir els meus somnis”, admet Mar Jover.

I es que no hi ha res més bonic que veure com un esportista fa realitat les seues metes. Una sensació que Mar Jover va viure l’estiu passat quan va abastar la mínima olímpica en un control a Serra Nevada.

El moment que va viure l’esportista FER a Serra Nevada mai l’oblidarà, ja que, ,com revela son pare, era una meta que es va marcar des de que era una xiqueta i al vore-la complida no va poder contenir l’emoció. De fet, encara s’emociona quan recorda el moment en el qual va aconseguir la mínima olímpica.

“Ser olímpica és el somni de qualsevol atleta i al vore que s’ha complit és una emoció molt gran”. Però darrere d’eixe somni hi ha moltes hores de treball i esforç diari invertit com no descansar ni el dia de Nadal, ja que com diu eixe entrenament et pot apropar a la teua meta.