Maurice Eckhard afronta amb il.lusió la temporada prèvia als Jocs de Rio 2016

Maurice Eckhard afronta este cap de setmana la seua primera competició de l’any amb la Copa d’Europa de ciclisme en pista, a Anglaterra. L’esportista FER, en esta primera prova de 2015, no es planteja grans reptes; mès bè, l’encara com una presa de contacte per a mesurar el nivell en que es troba.
 
D’esta forma, analitzar  si el pla d’entrenaments és el correcte o ha de pujar el llistó de cara a les pròximes competicions que ha de disputar durant els pròxims mesos, com el Mundial en pista al mes de març a Holanda, la Copa d’Europa i del Món en carretera a maig o el Mundial de ruta a juliol.
 
Unes competicions on espera estar en la lluita per les medalles, ja que com assegura, enguany és molt important obtindre grans resultats. “Als últims anys he competit a un gran nivell  i he aconseguit importants fites. Però esta temporada és any preolímpic i és important sumar molts punts per a la classificació Olímpica de Rio 2016”, admet Maurice Eckhard.
 
El ciclista FER té clar que possant en pràctica la Cultura de l’Esforç i millorant en cada competició, obtindrà el passaport per als seus quarts Jocs Paralímpics. Y una volta a Rio, té clar que lluitarà amb totes les seus forces per a competir a un gran nivell com ho està fent durant les últimes temporades i així poder penjar-se la medalla d’or de Campió Paralímpic. Un somni que té en ment des que va abastar la medalla de plata en la prova de contrarellotge a Londres 2012.