Maurice Eckhard es proclama subcampió mundial en Suïssa

Maurice Eckhard torna al podi d’un Campionat del Món de ciclismo paralímpic. Després del parèntesi del passat any, i després de la quarta posició obtinguda este passat dijous en la contrarrellotge individual, l’esportista FER (categoria MC2) ha aconseguit la medalla de plata en la prova de fons en carretera, disputada sobre un circuit de 56 kilòmetres de recorregut en la localitat suïssa de Nottwil.

El ciclista FER aconseguix, d’esta manera, la seua novena medalla en un Campionat del Món, la quarta en la modalitat de ruta. En esta especialitat, ja va abastar una plata en 2002, un or en 2007 i un bronze en 2010. En els dies previs a la carrera, Maurice Eckhard ja havia reconegut que el traçat, prou exigent, li agradava i s’ajustava a les seues característiques. El seu diagnòstic era correcte. Així ho ha demostrat en la competició.

“Estic feliç”, ha comentat l’esportista FER només aconseguir la plata mundial. “És el premi al dur treball realitzat durant els últims tres mesos. Tornar al podi d’un Mundial ho compensa tot”. Amb 32 anys recentment complits, i amb un ample palmarés a les seues esquenes, Maurice Eckhard està completant durant este 2015 una de les seues temporades més exitoses. Amb anterioritat, ja havia aconseguit diferents podis internacionals en les Copes del Món celebrades en Suïssa, Itàlia i Alemanya. Certifica, a més, que està en el camí de repetir en els Jocs Paralímpics del proper estiu en Rio de Janeiro el gran èxit, bronze en contrarrellotge, obtingut en Londres 2012.