Meritòria quarta plaza de David Levecq en el Mundial de Glasgow

David Levecq es sinònim de solvència. El nadador FER ha fregat el podi en el Campionat del Mundo de Natación Paralímpica que es disputa en Glasgow. David ha aconseguit una meritória quarta plaça en la final dels 100 metres papallona S10. No ha obtingut una nova medalla, pero ha ratificat que continua en l’elit.

La quarta plaça abastada té molt de mèrit. David Levecq havia accedit a la final de la prova amb el huité i últim temps dels 8 classificats. Però una volta més, ha exhibit la seua experiencia i capacitat competitiva per a acabar entre els millors i fregar la medalla de bronze.

Per tant, la representació FER es queda, de momento, amb la medalla de bronze aconseguida este dijous per la jove nadadora castellonenca Ariadna Edo en la prova dels 400 metres lliures S13. Però el Projecte FER encara pot incrementar la seua collita de metalls. A banda de l’esmentada opció de David Levecq, Ricardo Ten afronta este dissabte la prova dels 100 metres braça SB4, disciplina en la qual l’expert esportista valencià ha obtingut 5 medalles mundialistes durant la seua trajectòria esportiva.