Mónica Merenciano i Héctor Cabrera després del seu pas pel quiròfan ja es centren en els seus gran objectius de la temporada.

 

Els durs entrenaments i les exigències de la competició d’èlit van passar factura a Mónica Merenciano i Héctor Cabrera després dels Jocs de Rio. Els dos van haver de passar pel quiròfan, la judoka per una lesió al peu esquerre i l’atleta d’una hèrnia discal.

Un roin llançament a l’Europeu em va produir esta lesió. Voler donar més de tu per a guanyar una medalla fa que a voltes et passen estes coses”, explica Héctor Cabrera.

Després de mesos de recuperació ja estan a punt per a preparar a fons els seus respectius objectius de la temporada. “Han sigut moments durs perquè vaig estar mes i mig entrenant al màxim, però encara em falta millorar en l`àmbit tàctic. Però crec que anem pel bon camí”, indica l’atleta FER.

 “Em falta millorar en l`àmbit tàctic. Però crec que anem pel bon camí”, indica l’atleta FER.

 

El primer a encarar el seu gran repte de la temporada serà Héctor Cabrera. L’atleta disputarà el pròxim mes de juliol el Campionat del Món de Londres i espera poder millorar la quinta posició del seu últim Mundial a Doha. “Em trobe bé i crec que puc fer un bon paper al Mundial. L’objectiu és guanyar una medalla”.

 

Per la banda, Mónica Merenciano té marcat en roig el mes d’agost, en el que xafarà el tatami de l’Europeu de judo i el seu repte és lluitar pel podi. La judoka es mostra optimista amb l’evolució de la seua lesió i afirma que arribarà a la gran cita europea amb opcions de medalla.

“És la segona operación amb el peu esquerre, però en esta ocasió crec que la recuperació va molt millor. Ja no sent quasi dolor i les sensacions entrenant són molt positives. Crec que vaig a arribar en plenes condicions a L’Europeu”, conclou l’esportista.