Néstor Abad abasta una brillant sisena plaça en els Jocs Europeus de Bakú

Néstor Abad ha donat el gran salt. El gimnasta FER ha aconseguit un dels millors resultats de la seua carrera esportiva. L’excepcional sisena posición abastada en la final dels sis aparells dels Jocs Europeus de Bakú no només el consagren com el gimnasta espanyol més complet de l’actualitat; a més, el consoliden en l’elit continental.

En una competició d’un selecte nivel esportiu, l’esportista d’Alcoi va aconseguir passat dilluns l’accés a la final del concurs global amb la desena marca dels 18 classificats. I hui, en el moment de la veritat, ha demostrat el seu talent, la seua qualitat i la seua capacitat competitiva, i s’ha situat entre els millors. Les seues puntuacions més altes les ha obtingudes en paral.leles i salt. Al remat, ha sumat 85.598, un registre que li ha permés una brillant sisena posición. L’or ha sigut per a l l’ucrainés Oleg Vernaiev.

Després de la cinquena plaça de Tamara Gómez en el triatló femení, i este sisé lloc obtingut hui per Néstor Abad, el Projecte FER centra les seues pròximes il.lusions en tres modalitats esportives. En volei platja, esta mateixa nit Paula Soria inicia els creuaments definitius. Junt a Ángela Lobato, s’enfronten a la República txeca. Mentrestant, el taekwondista Daniel Ros competix demà i alberga serioses opcions de pujar al podi. Per últim, Elena López i Alejandra Quereda disputen este diumenge la final de l’exercici de cinc cintes amb la selección espanyola de gimnàstica rítmica. En l’actuació d’ahir, van aconseguir la segona millor puntuació. Son fermes candidates a medalla.