Néstor Abad i Isaac Botella, units per la mateixa passió: la gimnàstica artística

 

“Quan fas una cosa que t’agrada de veritat no tens moments roins”. Amb estes paraules defineix Néstor Abad la seua passió per la gimnàstia artística, una modalitat que va començar a practicar des dels quatre anys i que gràcies a este esport, amb el pas del temps, ha adquirit una capacitat de superació que el fa alçar-se i seguir en qualsevol moment i situació. El seu exemple més proper, les dos dures lesions que ha hagut de superar per a tornar a brillar i seguir gaudint amb la gimnàstica.

D’esta passió i dels seus pròxims reptes va conversar junt al seu company Isaac Botella a l’últim capítol d’Entrevistes FER-Crec en tu que es va estrenar el dia previ a la nit més màgica de l’any.

Una màgia que es veia representada en els ulls d’il.lusió quan eren xiquets i somiaven amb estar algun dia als Jocs Olímpics. Isaac Botella ha vist complit eixe somni en dos ocasions i ara treballa dur i amb la il.lusió de poder representar a la Comunitat Valenciana en Rio 2016. Mentrestant, Néstor Abad l’escolta atentament, ja que ,per a ell, Isaac Botella, apart d’amic i company és tot un referent de superació constant i un dels seus suports incondicionals.

Per això, cada consell o correció la escolta atentament. Una cosa que agraeix el pròpi Isaac Botella perquè està convençut que si continua treballant amb la mateixa alegria, entusiasme i motivació arribarà molt lluny. De fet, està convençut que estarà a Rio 2016, els que seran els seus primers Jocs Olímpics, i l’únic consell que li dona es que seguisca “aprenent i faça disfrutar als altres amb la seua gimnàstica”. I es que, com va dir Georg Wilhelm Friedrich Hegel: “Res que importe en el món s’ha aconseguit sense passió”.