Noa Ros: “Vaig a lluitar per a competir amb un aparell al Mundial de Sofia”

Metòdica de la gimnàstica rítmica, innovadora amb els seus exercicis, amb un esperit de superació constant i amb un maneig dels aparells que li fan brillar cada volta que ix al tapís. Així és Noa Ros (28/10/2002, Castelló) la gimnasta que s’ha incorporat enguany al Projecte FER.

Com van ser els teus inicis en la gimnàstica rítmica?

Vaig descobrir la gimnàstica en un viatge a Suïssa amb els meus pares. Vaig veure a uns xics fent artística i em va impactar tant que vaig provar. I després d’això, li vaig dir a ma mare que volia fer gimnàstica. Ella coneixia al Club Mabel i així va començar tot.

Com et definiries com a gimnasta?

Com un gimnasta lluitadora, amb superació constant, que lluita pels seus objectius i amb molt maneig dels aparells. Els meus punts dèbils pot ser que siguen les dificultats corporals.

Després de proclamar-te Campiona d’Espanya junior honor, quins objectius et marques per a esta nova temporada en la qual estrenes categoria?

De moment, tan sols he competit a nivell internacional. Així que , no he pogut competir amb gimnastes de la meua categoria. Les meues aspiracions per a esta temporada a curt termini són fer un bon paper en la ‘Gimnasiada’ de la pròxima setmana i a l’Internacional de Bulgària. I a més, fer una bona temporada per a poder aspirar a competir al Mundial d’este estiu amb un aparell.

Noa Ros
Noa Ros

Quin aparell t’agrada més?

M’agraden tots perquè tinc un bon maneig de tots. Però pot ser que enguany m’agrada més els aparells amb els quals tinc exercicis innovadors.

Que suposa per a tu haver-te incorporat al Projecte FER?

Per a mi és un honor formar part d’este grup d’esportistes. És una gran motivació per a continuar lluitant.