Nous reptes per al cap de setmana en ciclisme i atletisme

Este cap de setmana també hi haurà activitat per part dels integrants de l’equip del projecte FER. D’una banda, en el Campionat del Món Juvenil, que es disputa a Ucraïna des del dia 10 de juliol. Allí hi ha dos atletes del Club Atletisme Alacant, Daniel Mazón i Fernando Ramos, amb la il·lusió de tornar amb una medalla.

El primer s’ha classificat per disputar les semifinals dels 200 metres llisos, després de acabar segon la seua sèrie amb un temps de 21,80. Per altra banda, Fernando Ramos participa el diumenge en la final de salt de llargada.

A més, en ciclisme, Mar Manrique està disputant el campionat de Europa sub-23. En la primera de les proves va caure eliminada en octaus de final de 200 metres. Per davant li queden els reptes de 500 metres y el Keirin.

També en ciclisme, Óscar Hernández i Anna Sanchis, després d’haver participat fa una setmana en la Volta a Madrid el primer i en el Giro d’Itàlia la segona, participaran en el Campionat Autonòmic Contrarellotge que es disputa en la localitat valenciana de Canals.

Ana Trescolí, lesionada, es perd el Campionat autonòmic absolut d’Atletisme i el mateix li ocorre a Álvaro Campos, que no podrà estar en el Campionat Autonòmic d’Aquatló de Sagunt.

A més, cal recordar que esta setmana diversos integrants de l’equip València Judo Terra i Mar han participat en l’entrenament amb l’equip nacional.