Novembre finalitza amb èxits per als esportistes FER

L’última setmana de novembre ens ha deixat grans alegries per a alguns dels esportistes del proyecto FER. Els grans triomfadors han sigut Alba Sánchez,Jhonatan Saavedra i Laura Gómez.

L’haltera d’Alzira Alba Sánchez va obtindre el millor resultat de la seua incipient, però prometedora, carrera esportiva. Alba va penjar-se la medalla d’argent en el Campionat d’Europa Junior celebrat en Xipre amb un total olímpic de 184 kg, a 5 kg de la medalla d’or. Amb tan sols 16 anys, la alzirenya es reivindica com un dels valors del projecte FER amb un futur més esperançador. Durant este any 2014, ja ens va meravellar en proclamar-se campiona d’Europa sub’17 a Polònia.

“Comence un 2015 ple de reptes i il.lusions. A finals de març, faré la meua segona incursió en una gran competició absoluta, pero els meus grans objectius son les dobles cites, Mundial y Europeu, en sub’17 y junior”, assenyala Alba.
 
El segon gran èxit el va proporcionar Jhonatan Saavedra. El boxejador valencià va complir amb les expectatives que le qualificaven com a gran favorit i va convertir-se en campió d’Espanya por clubs, una prova que enguany s’estrenava  en el calendari i que va disputar-se a Múrcia. L’esportista FER ha ratificat ser el millor boxejador espanyol de l’actualitat en la seua categoría, la de menys de 81 kg. Tampoc cal oblidar l’excel.lent medalla de bronze conquerida per la judoka Laura Gómez en el Grand Prix de Jeju (Corea).
 
Qui no va tindre tanta sort va ser Rubén Martínez. El taekwondista d’Elx va estar tota la passada setmana a Turquía. Va arribar fins els quarts de final en el Campionat d’Europa per Clubs, mentre que va caure en huitens en l’Open celebrat també en el país otoma. A més, la regatista alacantina Paula Lissorgues va finalitzar en la quarta posició de la seua categoria en l’Open Aecil disputat a Múrcia, mentre que l’atleta Nerea García va acabar tretzena en el Cross de Vinaròs, una prova marcada por les inclemències climatològicas, i la ciclista Anna Sanchis va disputar el Trofeu soulbikes ciclocross d’Alzira.
 
Per últim, quant als esports d’equip, Lola Riera va perdre en Terrassa el partit de la liga de hoquei herba jugat amb el seu conjunt, el Spv Complutense de Madrid, mentre que José Luis Giera, flamant medalla de bronze amb la selecció espanyola en el Mundial de futbol per a  cecs, reprenia la competició domèstica i ajudava a aconseguir l’empat a zero que el seu equip, l’ONCE ALICANTE,sumava davant el líder i todopoderós Madrid.