La nova etapa de Polina Berezina

Grans moments de la història han sigut captats per l’objectiu d’una càmera, i això és el que busca Polina Berezina. La jove gimnasta del Projecte FER no sols desitja representar a Espanya en uns Jocs Olímpics, sinó també en convertir-se en una gran professional de la comunicació audiovisual.

I per a poder aconseguir-ho, enguany l’esportista FER ha decidit canviar Torrevella per Madrid, i així començar els seus estudis universitaris i seguir gaudint de la gimnàstica d’alta competició al Centre D’alt Rendiment de Madrid.

Este canvi, com ella mateixa destaca, suposa un salt de nivell en la seua carrera esportiva. “Entrenar al CAR al costat de les subcampiones olímpiques del conjunt és una gran oportunitat per a continuar millorant. A més, els entrenaments són de major qualitat, ja que a Torrevella sols podia entrenar tres dies per setmana, mentre que a Madrid pot entrenar 8 hores diàries i les condicions són millors.

Tot això i  amb les noves entrenadores , que són les mateixes que entrenen al conjunt senior, ajudaran en la seua progressió preparant els nous exercicis que han de donar els primers resultats en el Campionat d’Europa del 2017.

Serà el primer Europeu després de la retirada de Carolina Rodríguez, però Polina Berezina prefereix no parlar sobre l’espai que ha deixat la lleonesa en la rítmica individual espanyola i continuar treballant intensament.

“Està clar que després de la retirada de Carolina ens hem quedat tres gimnastes amb opcions d’ocupar el seu lloc. Però a mi em resta encara molt per a aprendre. El normal és que la primera gimnasta siga Natalia García que és la més veterana”.