Odissea d’or per a Héctor Cabrera

Suma i seguix. El Projecte FER ha aconseguit avui la seua tercera medalla en el Campionat d’Europa d’atletisme paralímpic que se celebra a Berlín. L’autor de tal gesta ha sigut Héctor Cabrera, nou campió d’Europa de llançament de javelina F13. Amb un gran registre de 61,31 m, l’esportista d’Oliva ha ratificat la seua condició de favorit i ha confirmat la seua presència en l’elit internacional.

L’atleta FER, ha signat un final feliç a la peripècia viscuda en els últims dies.  A la seua arribada a Berlín, dissabte passat, Cabrera va comprovar que el seu equipatge i la seua javelina s’havien extraviat. L’esportista valencià no va recuperar el seu implemente fins a ahir dimecres, només cinc hores abans del tancament de presentació d’eines de llançament. La incertesa, en tot cas, ha merescut la pena.

Héctor Cabrera disputa a Berlín el seu tercer Campionat d’Europa. Amb anterioritat, ja es va proclamar campió continental en l’edició de Swansea’14, mentre que va haver de conformar-se amb la plata en Grosseto’16. Amb la gesta signada avui en la capital alemanya, Héctor demostra que ha recuperat la seua millor versió i que es troba en el camí correcte per a arribar pletòric als Jocs de Tòquio 2020.

El botí de tres medalles aconseguit fins avui pel Projecte FER (a més de l’or de Cabrera, or d’Iván Cano en la longitud T13, i plata de Kim López en pes F12), encara pot incrementar-se aquest pròxim diumenge amb la participació de Kim López en la prova de disc F12.