Paula Soria, una lluitadora que traurà la garra i el coratge per a disputar la final del Preolímpic

Paula Soria xafa amb força i fermesa l’arena. Amb garra i lluita, ha aconseguit fer-se un nom en l’elit internacional del Vòlei platja amb la seua companya Ángela Lobato. Una dupla amb màgia que ja ha assaborit èxits com l’or a l’Europeu de Montpellier o la plata al Campionat d’Espanya absolut. Dos grans triomfs, els dos en 2014, que són tan sols el principi. Els gurús d’este esport apunten que tant Paula com Ángela tenen un futur brillant i prometedor.

Les lluitadores, com es defineixen a si mateixes, pel caràcter que imprimixen en cada partit i cada jugada, tenen la mirada possada en el seu primer gran campionat de la temporada, la Continental Cup, que es disputa a Lorca (Murcia) i on esperen signar una bona actuació, ja que esta competició és un Preolímpic i el disputen per primera vegada.

“Estem molt il.lusionades. Disputem per primera vegada un Preolímpic, es una experiència nova per a nosaltres. L’objectiu és abastar la primera posició i poder passar a la ronda final, fase en la qual realment es decidixen les places per a Rio 2016, apunta l’esportista alacantina

” L’objectiu és abastar la primera posició i poder passar a la ronda final, fase en la qual es decidixen les places per a Rio 2016″

En eixa lluita per aconseguir l’objectiu de ser primeres, la jugadora admet que no va a ser una tasca fácil perque en este tipus de campionats el nivell és molt alt. Considera, a més, que les rivals més complicades de superar van a ser les noruegues.

El llarg i tortuós camí cap a Rio ha començat. I per a afrontar-lo, tot val. Per exemple, inspirar-se en referents. El de Paula és la tricampiona olímpica Kerry Walsh, qui no entén la seua vida sense l’arena i la pilota del vòlei platja. El mateix que Paula Soria.