Polina Berezina: “Soc una afortunada por poder competir en el Europeo de Guadalajara”

Polina Berezina comença a subratllar objectius complits en la seua fulla de ruta per a esta temporada. El seu primer gran repte per a enguany era ser designada per a representar a Espanya al Campionat d’Europa absolut. I ho aconseguit després de les brillants actuacions a les últimes Copes del Món.

La notificació oficial, per part de la Federació Espanyola de gimnàstica rítmica, va arribar després de la Copa del Món de Guadalajara que es va celebrar el passat cap de setmana. Esta competició és una de les més especials de la temporada i Polina Berezina va obtenir una meritòria 16a plaça.

“Sempre és especial competir al teu país, però al mateix temps sents una pressió perquè vols mostrar tot del que eres capaç i que l’afició se senta orgullosa. Una sensació que tornaré a viure en un mes. Em sent molt afortunada de poder participar en l’Europeu, és una de les competicions més importants de l’any i va ser molt especial al disputar-se a casa”, explica Polina Berezina.

Per això, la gimnasta FER convida a tota l’afició a què gaudisca de l’oportunitat de viure en directe un Europeu de  gimnàstica rítmica a Espanya. Una competició que sofrirà una xicoteta variació al sistema de puntuació respecte a les últimes Copes del Món. Únicament hi haurà competició el 3 de juny, pel que la classificació s’obtindrà mitjançant la mitjana dels 4 exercicis de cinta, ar, pilota i masses.

Més enllà del resultat, que no depén exclusivament d’ella, la gimnasta Polina Berezina vol sentir-se orgullosa del seu treball quan termine la competició. “En l’Europeu el més important per a mi és fer bé el meu treball, tal com el faig als entrenaments”.