El Programa ‘Tots Olímpics-FER Play’ arriba a més de 7.000 xiquets en les aules de la Comunitat Valenciana

El Programa “Tots Olímpics-FER Play’ promogut per la Fundació Trinitat Alfonso, mitjançant el Projecte FER, i el Comité Olímpic Espanyol ha recorregut enguany més de 15.000 kilòmetres per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’apropar als xiquets valencians la història i valors dels Jocs Olímpics.

Més de 7.000 alumnes i 70 col.legis de València, Alacant i Castelló han aprés amb els esportistes del COE, Laura Gómez i Javier García, l’origen dels Jocs, la diferència entre Jocs Olímpics i Olimpiades i la importància que els esportistes compten amb valors amb l’esforç, superació, constància o companyerisme.

A banda d’això, al llarg del curs tambè han gaudit amb els testimonis de diferents esportistes FER sobre les seues carreres esportives i amb les exhibicions de les seues modalitats esportives.

Esta iniciativa suposa tota una gran experiència motivadora tant per als xiquets com per als professors. Com diu la judoka Laura Gómez, als xiquets este programa els agrada molt. “Quan ixen d’ací volen descobrir un poc més sobre el món de l’esport’